• Je mag helemaal jezelf zijn, ook in je interieur. b-YOU, want b-HOME is er voor jou

Interieurvormgeving op maat van jouw noden

  • Een authentiek interieur dat weerspiegelt wie je bent?
  • Echt thuiskomen op kantoor?
  • Een interieur op maat van je bijzondere noden?
  • Levenslang kunnen genieten

Van woondroom tot
 werkelijkheid in 4 stappen

 

Stap 1: Laten we kennismaken

Ik werk persoonlijk en mensgericht. Tijdens een eerste ontmoeting
bespreken we je wensen, budget en de timing. 

Hoe sta je in het leven? Ik ontdek het graag terwijl ik me laat inspireren door de ruimtes van je woning of kantoor. Mijn meerwaarde lever ik graag meteen al. Je ontvangt tijdens een eerste bezoek tips en inzichten over je interieur. Hebben we beiden een goed gevoel bij de kennismaking? Dan maak ik met plezier een prijsvoorstel op maat van je noden.

Plan een kennismakingsgesprek

 

 

Stap 2: Ik teken je dromen uit

Ik kijk liever voorbij stijl, want wil vooral achterhalen wie jij bent en wat ervoor zorgt dat je je thuis voelt in je interieur. Wat is belangrijk voor jou? Wat bezorgt je dat wauw-gevoel?

Een uitgebreide sfeeranalyse geeft inspiratie en is het startpunt voor elk goed ontwerp. Ik werk een voorontwerp uit in 2D en 3D. In een eerste concept krijg je een voorstel van indeling, kleuren en materialen. Je thuis voelen vat ik hier vrij letterlijk op: de staaltjes moet je kunnen zien én voelen.

Ik wens een voorontwerp op maat

 

 

Stap 3: Technische uitwerking 
en werfvoorbereiding

Tijd om je wensen te vertalen naar een concreet plan van aanpak.
Ik giet dit alles in gedetailleerde technische plannen.

Maatwerk wordt nu tot in de kleinste details uitgewerkt. Ook de technieken zoals elektriciteit, sanitair en verwarming tot en met de verlichtingspunten: het staat er allemaal in. Samen met de meetstaat die ik opmaak, vormen deze plannen de handleiding voor de aannemers. Daarna vraag ik offertes op en finaliseer ik de projectplanning. 

Ja, ik wil een concreet plan voor mijn interieur

 

 

Stap 4: Uitvoering en opvolging

Werfcoördinatie is puzzelen voor gevorderden. Daarom treed ik op als interieurarchitecte én projectmanager. Ik waak over de uitvoering van 
het ontwerp, het budget én de timing.  

Ik coördineer de opstart van de werken en volg de uitvoering ervan nauwgezet op. Zitten we nog steeds op schema? Hoe verlopen de werken? Wordt alles uitgevoerd zoals afgesproken? Ik ben geregeld op de werf om kwaliteitscontroles uit te voeren en bij te sturen waar nodig. Alle communicatie wordt bij mij gecentraliseerd, maar geen zorgen, ik garandeer dat je op de hoogte én betrokken blijft bij jouw project. Ik hou alle balletjes in de lucht en jij bent helemaal gerust over de uitvoering van je woondroom. 

Na de werken volgt een laatste kwaliteitscontrole. Is er nog ruimte voor verbetering? Dan garandeert b-HOME de gepaste nazorg.

Ik wil ook zorgeloos (ver)bouwen

 

 

Extra: Decoratie en personal shopping

Tijd om te verhuizen! Je interieur tot in de laatste puntjes laten stylen? Jawel, ook in dat laatste stapje van het proces sta ik je heel graag bij. 

Ik kleed je interieur aan met je eigen decoratie of ga persoonlijk met je shoppen tot heel het plaatje klopt.

Ik wens decoratie op maat

 

 

 

“To create something exceptional, 
your mindset must be relentlessly focused on the smallest detail”

—  Giorgio Armani  —

Wat anderen zeggen

Ben je benieuwd naar wat ik voor je project kan betekenen?

Ik leer je graag beter kennen