Blog b-HOME logo

De kracht van specialisatie

Bouw-, verbouw- of interieurplannen? Dan heb je wellicht ook ideeën opgedaan op Bis, het bouw en inspiratiesalon. Er komt dan ook veel meer bij kijken dan enkel het kiezen van een architect. Denk maar aan het kiezen van verlichting, sanitair, keuken, badkamer, vloeren, ... en misschien ook wel het kiezen van een interieurarchitect?

Ik hoor jou denken “Waarom zou ik dat doen?”. Je had eigenlijk voorzien om alles zelf te doen? Begrijpelijk, want wat we zelf doen, doen we beter. Juist toch? Maar dit allemaal doen in combinatie met de normale dagtaak en ook nog eens voldoende tijd over houden voor ontspanning, het wordt sterk onderschat en blijkt vaak een utopie te zijn.


Posted op 20 oktober 2017 door Leen Blondeel


Blog b-HOME logo

Het verhaal achter b-HOME.

Zien, voelen, beleven. Wegdromen, verzonken in gedachten, ideeën vorm laten krijgen. Net als een sculptuur is ruimtelijke inrichting een idee dat opbouwt en evolueert richting de perfectie, de uiteindelijke weerspiegeling van een persoonlijkheid. De kracht zit hem in het kneden, in het toevoegen en in het weglaten. Kneden van ideeën, de ziel gestalte geven, uw interieur vorm geven. Een jarenlange passie waarvan ik in 2016 mijn job maakte.

Mijn eerste blog is dus meteen een ideale gelegenheid om te beginnen bij het begin. Hoe het begon, en waarom ik begon aan dit mooie verhaal ...


Posted op 1 oktober 2017 door Leen Blondeel